Pukka Three Cinnamon thee

Wekenlang heb ik gezocht naar de nieuwe smaak van Pukka, Three Cinnamon. Zaterdag heb ik de thee dan eindelijk gevonden, tijd om uit te proberen!

De verpakking ziet er prachtig uit, valt lekker op dat oranje. In het doosje zitten 20 zakjes. De kruidenthee is geheel biologisch en cafeïnevrij. Er is een combinatie gemaakt van verschillende soorten kaneel: 60% Vietnamese kaneel schors, 16% Indonesische kaneel schors, zoethout en 10% Indiase kaneel schors.

In het zakje zitten allemaal kleine bruine stukjes, duidelijk de kaneel. En wat een heerlijke geur, ik ruik het zoetige van kaneel, net zo als van een kaneelstok van de kermis. Ik laat de thee 5 minuten trekken, er boven hangend om de geur op de nemen.  De smaak is net zo, maar wel met iets pittigs aan het einde. Ik ben helemaal weg van de smaak, vloeibare kaneelstok! Zelf maak ik weleens kaneel thee met een heel kaneelstokje en een engelse melange, maar dit is zoveel lekkerder! Een tweede keer opgieten van het zakje gaat ook nog, het pittige is wel weg maar dat doet voor de smaak niets af. Dit wordt een blijvertje in mijn theevoorraad!

Pukka2  Pukka

Pukka3  Pukka6

Pukka4

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *