Mijn laatste kopje thee

Een aantal van jullie heeft hem al voorbij zien komen, mijn laatste kopje thee uit-zakje-met-koffie-water op mijn werk. Ik was al overgestapt van de groene thee (veel te zoet vergeleken met het echte spul) naar de zwarte thee en Earl Grey (nope, die geef ik niet op, heb ik een zwak voor). Eerder had ik er nog niet zoveel problemen mee, maar gisteren ging opeens de knop om. Heb ik thuis zoveel mooie theeën staan en dan drink ik dit op mijn werk?! Dat kan gewoon niet meer.

En dus gooi ik het theeroer om. Ik verplaats een gedeelte van mijn thee stash naar mijn werkplek. Maar dan ben ik er nog niet. Om op mijn werk een mooie kop thee te maken heb ik daar ook een waterkoker nodig. Voor thuis wil ik graag een nieuwe, stel nu hogere eisen dan toen ik mijn huidige kocht, de oude kan dus mooi op het werk staan. Daarbij wil ik ook een tea maker, klein theepotje of een cafetiere.

Op dit moment werk ik nog op 2 vestigingen, dat maakt dat mijn plan nog even de ijskast in gaat. Vanaf half april werk ik alleen nog in Breda, dan mogen alle remmen los. En tot die tijd? Tja, dat wordt water drinken op de ene vestiging en thee uit mijn gongfu style theepot op de andere.

Ik ben heel benieuwd, hoe drink jij je thee op je werk?

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *