Meet Bop

Dit is Bop, mijn Be-Bop travelset van P & T. Is hij niet schattig? Ik wil hem vandaag aan jullie voorstellen. Toen ik Bop zag in de winkel was het namelijk liefde op het eerste gezicht. En zulke momenten moet je delen.

Ik zag Bop eigenlijk gelijk al, hij viel op door zijn ongewone uiterlijk. Ik wist het meteen, zo zijn er niet veel, de andere theepotjes vielen totaal in het niet bij Bop. En dus ging Bop mee naar huis.

Bop is wit, hij heeft houten oortjes zodat je hem goed vast kan pakken. Bop bestaat uit 2 delen: een theepotje met zeef en een deksel met dubbelleven als theekommetje. Heel handig! Het zeefje is wat grof, door de theeblaadjes voor je eerste steep te wassen spoel je de kleinste bladdeeltjes weg. Ik gebruik Bop net als een gaiwan, flinke laag theebladeren op de bodem, even wassen en dan meerdere keren opschenken.

Ik neem Bop overal mee naar toe, thee op de bank, thee achter de laptop, thee met de kat op schoot, Bop is erbij. Hij is vooral favoriet voor luie zondagochtenden in bed, boekje erbij en Bop zorgt voor de juiste brew.

Sinds Bop in mijn leven is, is thee drinken niet meer hetzelfde. Het is meer een ritueel geworden, echt een momentje voor mezelf.

DSC04423

DSC04426

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *