Travel: New York

Wat een drukke weken heb ik gehad! Erg druk op het werk en de weekenden vol met afspraken. Maar nu is het tijd voor vakantie! Aankomende dinsdag ga ik eindelijk naar New York! Zoveel zin in! In juni hebben we de tickets al geboekt en toen voelde het zo ver weg en nu is het bijna zover! Vier jaar geleden ben ik ook in The Big Apple geweest met nieuwsjaarnacht, een ontzettend mooie ervaring,

Ik heb deze reis natuurlijk goed voorbereid, van tevoren veel blogs gelezen met must sees en hotspots. Op mijn lijstje staan vooral veel koffie en uiteraard theezaakjes.

Harney & Sons

Met stip op nr 1 staat Harney, prachtige zaak! Ze verkopen er thee, accessoires, boeken en je kunt er terecht voor een lekkere kop thee.

Ippodo

Ippodo is een familiezaak met vestigingen in Japan, ik heb mij laten vertellen dat je hier terecht kunt voor heerlijke groene thee.

Teavana

De theeketen van Starbucks, ook wel een bezoekje waard.

Matchabar

De eerste Matchabar van New York, volledig in het teken van de mooie groene thee. Wij slapen er ook nog eens dichtbij, jeej!

Bellocq

Ook in Brooklyn, Bellocq is een thee atelier wat ook in Londen zit, ook hier zijn weer mooie theeën te vinden.

 

Ik heb een ontzettend fijne app gevonden om al deze plekjes op een kaart op te slaan, Pin Drop. Zo jammer dat zo een handige app niet meer te krijgen is. Ik was er nog op tijd bij, dus heb een hele theekaart van New York kunnen aanleggen.

 

Voor de komende 2 weken volgt er vanwege mijn reis dus een kleine blogpauze. Wil je wel op de hoogte blijven van mijn avonturen? Volg me dan op Instagram! Ik zal hier meermalen per dag een prachtig (thee)plaatje met jullie delen. Bye!

 

1 Comment
  • Nicole Martin
    november 2, 2014

    I hope that you have a great time in New York and get to visit some awesome places. It seems like there new places opening up all of the time :)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *