Harney & Sons

Hoog op mijn New York lijstje stond Harney & Sons. En het was helemaal de moeite waard, we hebben er namelijk wel een paar blokken voor omgelopen.

Harney & Sons bevindt zich in de wijk SoHo, aan de rand van Little Italy. Zodra je binnen stapt, komt er een heerlijke thee geur op je af. Het is een hele mooie zaak, helemaal in het teken van prachtige theeën en thee accessoires, ik keek dan ook mijn ogen uit. Wat gelijk opvalt is de grote en hoge kast met blikken thee, zo hoog dat er een ladder voor nodig is om overal bij te komen. Achterin de zaak is een klein cafeetje, waar je lekker kan zitten met je thee en wat lekkers. Dat hebben wij niet gedaan, er stond namelijk nog meer op ons programma. Ik heb wel een thee uitgezocht, maar wat een keus. Om het makkelijker te maken om te kiezen mag je ook veel theeën proeven voor dat je tot aankoop overgaat, zo kom je altijd thuis met een thee die je lekker vindt. Ik heb gekozen voor de Lung Ching, een groene Chinese thee. Op de verpakkingen staan Tea Ratings met een score: briskness, body en aroma. Hieraan kun je snel zien of de thee bij jou past.

Als je in New York bent en op zoek naar thee, is dit een must visit. Hier kun je terecht om tijdens een goede kop thee helemaal op te laden voor de rest van The Big Apple.

DSC_0415

Leuk bord voor de deur.

DSC_0418

Dat is duidelijk.

DSC_0419

Ook thee geurkaarsjes.

DSC_0420

Genoeg keus uit theepotten.

DSC_0421

De thee muur.

DSC_0422

Deze geweldige mokken heb ik helaas laten staan. (Ahh spijt van!)

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *