Brood van het bakkerscafé in Groningen

Groningen is echt een leuke stad. Ik heb me echt verbaasd over de leuke en unieke zaakjes, dat mis ik in Breda toch wel een beetje. Tijdens ons weekendje weg belandden we op een regenachtige middag bij het Bakkerscafé aan de Zwanestraat. Ik houd van brood, vooral net uit de oven en oh die geur, heerlijk!

Brood eten bij het Bakkerscafé is nog een hele beleving, je mag hier zelf je brood uitkiezen en afsnijden. Bij de broodtafel heb je keus uit verschillende soorten broden: meergranen, meerzaden, zuurdesem, tarwe en natuurlijk wit. De broden kun je ook kopen voor thuis, kant en klaar gesneden of heel. Ook kun je hier terecht voor een taartje, mocht je dat willen, maar dat verse brood is moeilijk te weerstaan vind ik.

Voor de lunch koos ik Moeders stoofvlees en een paar plakken tarwebrood. Zacht vlees gemarineerd in La Trappe bier, met zoetzure komkommers, ideaal voor een regenachtige dag!

bakkerscafe-groningen

Moeders Stoofvlees potje.

Grotografie - Mariska de Groot 2013

De broodmuur, hier kun je zelf je brood afsnijden.

Grotografie - Mariska de Groot 2013

Kan niet missen, hier moet je zijn.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *