My Sweet Pie taartjes restaurant in Breda

Afgelopen zaterdag opende My Sweet Pie, een taartjes restaurant in Breda. Het pandje stond al een tijd leeg dus het was fijn om te lezen dat we hier straks terecht kunnen voor taart en thee. In het weekend vaste prik voor ons, ergens in Breda een taartje eten met een theetje erbij. Vandaag hadden we afgesproken met vrienden om My Sweet Pie gelijk uit te proberen. Het was best druk toen we binnen kwamen, gelukkig was er nog een vierpersoonstafel vrij. Het zaakje ziet er leuk uit, mooie vitrine voor de taarten, houten tafels en leuke oude serviezen, lichtroze muren. Lekker sfeervol maat dat zonder popperig te zijn.

Omdat zaterdag de eerste dag was, werden er taartenproeverijen geserveerd. Wat een super idee! Zo maak je gelijk kennis met meerdere taartjes. Ik was aangenaam verrast door de originaliteit van de taarten, geen standaard Carrot cake maar een Carrot cheese cake. De proeverij bestond verder uit een American Brownie, Lemon Fudge pie, Appelroomtaart een een Toffee/Chocolade koek. Je proeft het zelfgemaakte aan de taarten, heerlijk! De proeverij staat standaard op de kaart dus als je niet kan kiezen uit al het lekkers is dit een mooi compromis.

Natuurlijk wordt er ook thee geschonken. Er is keus uit verschillende losse zwarte, groene en fruit theeën. Voor ieder wat wils dus. Ik ging voor de Zomer thee, ondanks het slechte weer was ik in een zomerse mood. De frisse citroenige ondertoon matchte mooi bij de Lemon Fugde pie, mijn favoriet van de proeverij.

Ik denk dat wij hier vaak te vinden zijn, zowel voor de losse thee als voor de overheerlijke taartjes.

My Sweet Pie is te vinden op het Van Coothplein aan de glitterrotonde.

DSC_0072

De taartjes kaart, wat een keus!

DSC_0073

Alle thee smaken.

DSC_0075

Onze proeverij.

DSC_0077

Mijn zomerse thee in een leuk kopje.

DSC_0079

De taartenvintrine.

DSC_0080

En een piano!

DSC_0081

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *