Bakkerij De Gomer in Breda

Op zoek naar een toffe plek om te lunchen? Zoek niet verder, bij de Gomer moet je zijn! Deze bakkerij en lunchroom zit goed verstopt aan de Chassèsingel 5 in Breda en is zeer de moeite waard, brood van de Gomer is dan ook een begrip in Breda.

Je kunt hier terecht voor je ‘brood in zijn puurste vorm’, dus zonder vetten, suikers, e-nummers en broodverbeteraars. Je hebt keus uit verschillende soorten brood, (hartige) taartjes, koeken en andere zoetigheden. Er wordt losse thee geschonken van Simon Levelt en de koffie is van Bocca. Er wordt gebruik gemaakt van biologische ingrediënten, en daar houden we van.

Ik kom hier graag voor de lunch, en de taartjes natuurlijk. Het interieur is ondanks de verscheidenheid aan stoelen rustig en sfeervol, het voelt echt als een huiskamer. Ik houd van deze sfeer, relaxed en vrijblijvend. En natuurlijk de kwaliteit van de gerechten, je proeft de puurheid. Het is een heerlijke plek om te zitten kletsen, of zoals wij onze aankomende reis naar New York te bespreken.

DSC_0137

Aan de muur hangt een krijtbord met wisselend aanbod.

DSC_0133 DSC_0132

De kaart.

DSC_0139

Thee van Levelt, rechts de Lemon Ginger en links de Chai.

DSC_0140

New York cheesecake, yum!

DSC_0141

Peer gember kaneel plaatkoek, echt een aanrader.

DSC_0232

‘Kan niet kiezen’, met een wortel-gembersoepje, desembrood, doperwtendip, tomatenchutney, piccalilly, geitenkaas en geitenkaas met fenegriek, boter en een salade met hazelnoot, rozemarijn en uitjes.

DSC_0235

Bosbessenplaatkoek met een Bocca espresso.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *